ماهی نونی تنوری خوشمزه یکی از ساده و بی دردسر ترین روش های طبخ ماهی است. این ماهی چون در فر درست میشود بسیار سالم بوده و از روغن کمی برای درست کردنش استفاده میشود. اگر از دسته کسایی هستتید که دوست دارید غذاتون کم روغن باشه طرز تهیه این ماهی از کابان مگ را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ماهی نونی تنوری خوشمزه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
نون برشته شده | یک دوم پیمانه (نان باگت یا نان تست خرد شده و برشته شده در فر یاروی گاز) |
پنیر پارمسان | یک چهارم پیمانه |
برگ جعفری | دو قاشق چای خوری (خشک شده) |
پایریکا | یک چهارم قاشق چای خوری |
تخم مرغ | یک عدد |
آب نارنج یا لیمو | یک قاشق غذا خوری |
آب | یک قاشق غذا خوری |
فیله ماهی | یک عدد با ضخامت یک سانتی متر |
روغن | کمی |
مرحله اول
فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. دو ظرف برداشته و در یکی از آنها نان برشته، پنیر،جعفری خرد شده و پاپریکا بریزید؛ سپس خوب با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگر تخم مرغ، آب و آب لیمو یا نارنج را خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
فیله های ماهی را در اندازه ای که قرار است آن ها را سرو کنید تکه کنید. فیله های ماهی را خوب درمخلوط تخم مرغ بغلتانید. بعد در ظرف مخلوط نان برشته گذاشته و با نان برشته آن ها را بپوشانید. روی فیله های ماهی را روغن اسپری کنید.
مرحله سوم
فیله های ماهی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید.
سخن آخر
امیدوارم این نوع طبخ ماهی برایتان مورد استفاده باشد. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.