ماهی نونی تنوری شاخص

طرز تهیه ماهی برشته، یک وعده غذایی سالم و سریع

ماهی نونی تنوری خوشمزه یکی از ساده و بی دردسر ترین روش های طبخ ماهی است. این ماهی چون در فر درست میشود بسیار سالم بوده و از روغن کمی برای درست کردنش استفاده میشود. اگر از دسته کسایی هستتید که دوست دارید غذاتون کم روغن باشه طرز تهیه این ماهی از کابان مگ را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ماهی نونی تنوری خوشمزه

مواد لازممقدار
نون برشته شدهیک دوم پیمانه (نان باگت یا نان تست خرد شده و برشته شده در فر یاروی گاز)
پنیر پارمسانیک چهارم پیمانه
برگ جعفریدو قاشق چای خوری (خشک شده)
پایریکایک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغیک عدد
آب نارنج یا لیمویک قاشق غذا خوری
آبیک قاشق غذا خوری
فیله ماهییک عدد با ضخامت یک سانتی متر
روغنکمی

مرحله اول

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. دو ظرف برداشته و در یکی از آنها نان برشته، پنیر،جعفری خرد شده و پاپریکا بریزید؛ سپس خوب با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگر تخم مرغ، آب و آب لیمو یا نارنج را خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

فیله های ماهی را در اندازه ای که قرار است آن ها را سرو کنید تکه کنید. فیله های ماهی را خوب درمخلوط تخم مرغ بغلتانید. بعد در ظرف مخلوط نان برشته گذاشته و با نان برشته آن ها را بپوشانید. روی فیله های ماهی را روغن اسپری کنید.

مرحله سوم

فیله های ماهی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید.

سخن آخر

امیدوارم این نوع طبخ ماهی برایتان مورد استفاده باشد. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x