روش تهیه تارت توت سیاه یا تارت هر توت دیگه ای مثل تارت توت فرنگی و تارت تمشک و یا انواع توت های دیگه تقریبا مثل هم هست. تنها فرقشون مواد میانی تارت هست که میتونید از هر میوه ای استفاده کنید. بهتون پیشنهاد میکنم این تارت رو امتحان کنید. در این مقاله از کابان مگ چند دستور و طرز تهیه ساده و خشومزه توضیح داده شده است.
مواد لازم برای پوسته تارت توت سیاه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
آرد | ۱ و ۱/۴ پیمانه و کمی بیشتر برای روپاشی |
کره | ۱/۲ پیمانه ( یک قالب) سرد و بی نمک به مکعب های ۱ سانتی برش بزنید |
نمک دریا | ۱/۲ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای میانی و رویه تارت توت سیاه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
شکر | ۲/۳ پیمانه و ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته | ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری |
لیمو | ۱ قاشق چای خوری +۲ قاشق غذاخوری آب لیمو |
توت سیاه تازه | ۵ پیمانه |
آرد | ۳/۴ پیمانه |
شکر قهواه ای | ۳ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک دریا | ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره | ۵ قاشق غذاخوری (بی نمک آب شده و کمی سرد شده تو یخچال) |
طرز تهیه پوسته تارت توت سیاه
مرحله اول
توی یه ظرف بزرگ ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد، کره و نمک رو با هم مخلوط کنید. با قاشق هم بزنید تا ذرات آرد در حد نخود توش دیده بشه. بعد ۳ قاشق غذاخوری آب یخ توی مخلوط بریزید تا خمیر یک دست بشه. اگه مخلوط خشک بود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری دیگه آب یخ اضافه کنید.
مرحله دوم
خمیر رو روی میز کار آرد پاشیده شده منتقل کنید. خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. دونه دونه خمیر هارو ورز بدید (خمیر رو با پاشنه دست به سمت جلو حرکت بدید تا به روغن بیوفته). هر چهار تیکه خمیر رو یه جا کنید و روی یه ظرف پهنش کنید. با سلفون بپوشونیدش و تو یخچال استراحت بدید تا شکل بگیره (حداقل ۱ ساعت). خمیر رو میشه ۲ روز قبل آماده کرد و تو یخچال نگهداری کرد.
مرحله سوم
خمیر رو در بک ظرف به قطر ۳۲ سانتی متری و آردپاچی شده باز کنید. بعد خمیر رو به یک ظرف تارت منتقل کنید. به آرومی خمیر رو با فشار دست به ظرف بچسبونید. دوره های اضافی رو به داخل برگردونید. کف خمیر رو با چنگال چند تا سوراخ بزنید. خمیر رو حدود نیم ساعت توی یخچال بزارید تا شکل بگیره.
مرحله چهارم
کاغذ نسوز(فویل آلومینیومی) رو روی طبقه وسط فر قرار بدید. فر رو با دمای۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. با کاغذ نسور روی تارت رو بپوشونید. وزنه تارت روش قرار بدید. برای ۲۰ دقیقه توی فر بپزیدش. بعد وزنه ها و فویل رو بردارید و دوباره برای ۱۲ دقیقه توی فر بپزید تا طلایی بشه. فر رو خاموش کنید و بزارید تا سرد بشه.
روش تهیه مواد میانی تارت
توی یه طرف بزرگ ۲/۳ پیمانه شکر، نشاسته و لیمو روبا هم مخلوط کنید. بعد آب لیمو و توت هارو به مخلوط اضافه کنید. با یه قاشق بزرگ هم بزنید تا به طور یکدست پخش بشن. همینطور هم بزنید تا توت ها به آب بیوفتن (حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه).
روش تهیه مواد رویه تارت
توی یه طرف متوسط آرد و ۳ قاشق شکر، شکر قهوه ای، دارچین و نمک رو با هم قاطی کنید. کره آب شده رو به مخلوط اضافه کنید. با نوک انگشتاتون مخلوطشون کنید. مثل ورز دادن خمیر.
سرهم کردن تارت توت سیاه
فر رو با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
با یه قاشق بزرگمواد میانی رو داخل پوسته از قبل پخته شده بریزید. به طور یکدست پخشش کنید. بعد مواد رویه رو کم کم روی مخلوط توت بریزید. طوری بریزید که همه مواد میانی رو بپوشونه. تارت رو توی فر بزارید تا بپزه. پختن تا وقتی که رویه طلایی بشه و مواد داخلی حباب بزنه (حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه) ادامه داره. بعد از نیم ساعت اگه دیدید زود روش قهوه ای شده. تارت رو با فویل بپوشونید.
بزارید تارت توی فر سرد بشه. تارت تا حدود ۸ ساعت توی دمای اتاق قابل نگهداری هست.
سخن آخر
امیدوارم از این دستور غذا لذت برده باشید، منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.