بهترین روش تهیه مربای سیب خانگی ساده و سالم قرمز و زرد

مربای سیب جز مرباهایی است که کمتر کسی از آن شنیده است برعکس مربای به, من از مربای به زیاد خوشم نمی آید ولی چای به را خیلی دوست دارم  و اغلب می خورم در یک مطلب دیگر طرز تهیه چای به و خواص آن را برایتان بازگو می کنم ولی امروز با مربای سیب و آموزش آن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید من برای تهیه مربای سیب از انواع سیب ها استفاده کردم، شما می توانید از یک نوع سیب موجود در بازار استفاده کنید و از مربای آن لذت ببرید.

بهترین سیب برای مربا

من معمولا از سیب های خراب و زده دار برای تهیه مربا استفاده می کنم. ایده سیب های متنوع برای بهره بردن از طعم و عطر انواع سیب مناسب است ولی اگر از یک نوع سیب اسفاده می کنید توصیه می کنم از سیب زرد استفاده کنید چون عطر قوی و مزه خوبی دارد و همه می پسندند. در این طرز تهیه ما سعی کردیم روشی متفاوت را امتحان کنیم. به جای قاش قاش کردن تکراری و سخت کردن خوردن ان، سیب ها را کاملا چرخ زده و خرد کردیم.

از دیگر مربا هم دیدن کنید:

مواد لازم برای تهیه مربای سیب

سیب یک و نیم کیلو، پوست کنده و خرد شده
آب یک و نیم پیمانه
شکر ۲ پیمانه
پودر دارچین سه چهارم قاشق چای خوری
پودر میخک یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای سیب

  • سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید.
  • اگر مثل من از دستگاه مغزه گیر استفاده می کنید، می توانید مغزه های سیب را خشک کنید و همراه با چای دم کنید. عطر و طعم خوبی به چای می دهد. البته باید چای بدون عطر و رنگ باشد تا عطر سیب مشخص شود.
  • بعد از خرد کردن سیب ها، آنها را درون قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید.
مربای سیب
  • شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید سپس شلعه را کم کنید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه بپزد.
  • پس از آن مخلوط آب و سیب را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را میکس کنید.
مربای سیب
  • سپس سیب های میکس شده را به داخل قابلمه برگردانید و شکر، دارچین و میخک را به آن اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا جوش بزند سپس شلعه را کم کنید و اجازه دهید تا مربا غلیظ شود. مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
مربای سیب
  • می توانید از تست غلظت فریزر استفاده کنید یا مربا را درون قاشق بریزد اگر فرم خود را حفظ کرد کافی است.
  • مربا را درون شیشه های مربای از پیش استریل شده بریزید و یک سانتی متر بالای آن را خالی بگذارید سپس در شیشه ها را ببندید و آنها را کنسرو کنید تا بتوانید بیرون از یخچال هم از آنها نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: دو روش برای کمپوت و کنسرو کردن مواد غذایی در خانه

مربای سیب

اگر از آموزش مربای سیب استفاده کردید نظرات خود را با ما در میان بگذارید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نوش جان 🙂

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x