قهوه کوبایی (Cafecito) شیرین، غلیظ و خوشمزه است و به طور سنتی بعد از شام سرو میشود. قهوه کوبایی را میتوان یک اسپرسو با یک لایه ضخیم از فوم روی آن در نظر گرفت که در این مقاله از کابان مگ به آموزش آن پرداخته شده است، در ادامه با ما همراه باشید.
قهوه کوبایی
همانطور که گفته شد قهوه کوبایی، یک قهوه غلیظ و شیرین است که روی آن یک لایه ضخیم فوم قرار دارد. برخلاف کاپوچینو، فوم روی کافه کوبایی نه از شیر، بلکه از شکر تهیه میشود و برای تهیه آن نیاز به دستگاه اسپرسوساز نیست.
برای تهیه قهوه کوبایی به یک موکاپات یا اسپرسوساز گازی ۶ تا ۹ نفره نیاز دارید. برای تبدیل شکر به فوم به چند ترفند و چند بار تمرین نیاز دارید و دم کردن قهوه ریزدانه هم بسیار ساده است.
مواد لازم برای تهیه قهوه کوبایی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
قهوه ریزدانه | یکچهارم پیمانه |
آب | یک و نیم پیمانه |
شکر دانهای سفید | یکچهارم پیمانه |
طرز تهیه قهوه کوبایی
بهتر است از قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید تا قهوه خوش عطر و طعمی داشته باشید.
در ابتدا لازم است که اقدام به دم کردن قهوه ریزدانه به هر روشی که میدانید، کرده که در اینجا پیشنهاد میشود، از موکاپاد یا اسپرسوساز گازی برای تهیه قهوه خود استفاده کنید.
در ادامه در یک پارچ مدرج با ظرفیت حداقل دو پیمانه، شکر را ریخته و یک قاشق غذاخوری قهوه دم کشیده را به آن اضافه کنید.
حالا با استفاده از یک هم زدن دستی شروع به هم زدن شکر و یک قاشق غذاخوری قهوه دم کشیده کنید، حدود ۲ تا ۳ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا یک فوم قهوهای کمرنگ و یکدست حاصل شود. به یاد داشته باشید که از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.
میتوانید از هم زن برقی با دور کند هم استفاده کنید.
پس از آماده شدن فوم شکر و دم کشیدن قهوه، به آرامی قهوه را روی فوم شکر ریخته و با قاشق هم بزنید تا ادغام شود و اجازه دهید فوم به بالا بیاید و روی قهوه جمع شود.
حالا قهوه کوبایی آماده است و میتوانید آن را در فنجان سرو کنید. با استفاده از قاشق کمی از فوم را در فنجان سرو بریزید.
نکته
هنگام تهیه فوم شکر، ممکن است در ابتدا فوم کمی دانهدانه باشد ولی با ادامه دادن هم زدن، دانههای شکر حل میشوند و فوم تشکیل میشود، پس نگران نباشید و ادامه دهید.
فوم باید به اندازه کافی غلیظ باشد که بتوان آن را با استفاده از قاشق برداشت، پس از هم زدن بیش از حد آن پیشگیری کنید.
در تهیه فوم میتوانید علاوه بر یک قاشق قهوه دم کشیده، کمی اسپرسوی غلیظ هم به شکر اضافه کنید تا حالت فومی بهتری داشته باشد که البته از شیرینی آن کم میکند.
میتوان فوم شکری را در یک ظرف در بسته در یخچال هم نگهداری کرد، در زمان استفاده آن را در محیط آشپزخانه به دمای اتاق رسانده و هم زده و روی قهوه خود بریزید.
قهوه کوبایی چقدر قوی است؟
قهوه کوبایی حاوی مقدار زیادی قهوه و شکر است و به اندازه قهوه سیاه (۵۰ میلیگرم یا بیشتر در هر یک دوم فنجان) کافئین دارد که به نوع قهوه، میزان تفت دادن آن، نوع قهوه ساز و نحوه درست کردن قهوه بستگی دارد. لازم به یادآوری است که قهوه کوبایی را میتوان با استفاده از قهوه بدون کافئین هم تهیه کرد.
سخن آخر
قهوه کوبایی یکی از قهوههای پرطرفدار در کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی است. طرز تهیه قهوه کوبایی بسیار آسان است و در عین حال قهوهای بسیار خوشمزه از آن حاصل میشود. منتظر نظرات و تجربیات شما در زمینه تهیه قهوه کوبایی هستیم.