طرز تهیه سس هوموس با بادام زمینی، یک چاشنی خوشمزه

طرز تهیه سس هوموس با بادام زمینی، یک چاشنی خوشمزه

سس هوموس بادام زمینی یکی از انواع سس دیپ پرطرفدار در بین کشورهای غربی است. سس هوموس اصیل از ارده و روغن زیتون تهیه شده است ولی با کمی در تغییر در دستور تهیه می‌توان به دنیایی از انواع هوموس دست پیدا کرد. در این مقاله با دستور تهیه سس حمص مدیترانه‌ای همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه هوموس بادام زمینی

مواد اولیهمقدار
نخود پخته یا کنسرو شده۵۰۰ گرم
آب گرمیک‌سوم پیمانه
کره بادام زمینی۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه۳ قاشق غذاخوری
سیریک حبه
نمکیک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری

مراحل طرز تهیه سس هوموس

  1. تمام مواد اولیه را داخل غذاساز یا مخلوط ریخته تا یک مایع صاف و یکدست درست شود، اگر فکر می‌کنید، سس هوموس شما کمی غلیظ است می‌توانید یک یا چند قاشق غذاخوری دیگر به آن آب گرم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. دقت کنید که آب را در چند مرحله اضافه کنید.
  2. ۲.      سس هوموس بادام زمینی را با ساقه کرفس، خیار، هویج و نان پیتا سرو می‌کنند.
  3. برای تزیین سس هوموس می‌توانید از نخود یا بادام زمینی تفت داده شده استفاده کنید. البته استفاده از کمی روغن زیتون، سبزیجات معطر و سیر کبابی هم از گزینه‌های مناسب هستند.
  4. به یاد داشته باشید که می‌توانید سس هوموس را به‌صورت گرم همراه با نان پیتای تازه و سرد همراه با سبزیجات سرو کنید.
  5. سس هوموس بادام زمینی را می‌توان در یخچال در ظرف دردار برای ۳ روز و در فریزر برای ۶ ماه نگهداری کرد.
هوموس بادام زمینی

سخن آخر

نخود، بادام زمینی و روغن زیتون دارای مواد مغذی زیادی هستند و ازآنجایی‌که این سس با موادی مانند نان پیتا و بیسکویت هم سرو می‌شود، می‌تواند یک میان وعده عالی و مقوی برای بچه‌ها باشد. نظرات و پیشنهادات خود را درباره سس هوموس بادام زمینی با ما در میان بگذارید.