کافه موکا یا اسپرسو موکا

طرز تهیه کافه موکا یا اسپرسو موکا در خانه

کافه موکا از جمله نوشیدنی‌های اسپرسوی گران‌قیمت در منوی قهوه خانه‌ها است. کافه موکا مانند سایر نوشیدنی‌های اسپرسو از شیر و قهوه به علاوه پودر کاکائو و شکر تهیه می‌شود. در این مقاله از کابان مگ با ما همراه باشید تا دستور تهیه این اسپرسو را در خانه بیاموزید.

کافه موکا چیست؟

کافه موکا از سری انواع نوشیدنی‌های اسپرسو است و مانند همه آنها شیر و قهوه دم کشیده را شامل می‌شود. کافه موکا به دو صورت گرم و سرد سرو می‌شود که در این مقاله نوع گرم آن آموزش داده می‌شود. پس از آماده شدن نوشیدنی می‌توانید آن را در یخچال گذاشته و به عنوان نوشیدنی سرد سرو کنید.

با این دستور تهیه برای اسپرسو موکا می‌توانید یک ماگ یا دو فنجان موکا تهیه کنید که با دو یا سه برابر کردن مقدار مواد اولیه می‌توانید آن را به تعداد بیشتری تبدیل کنید.

مواد لازم برای تهیه اسپرسو موکا

مواد لازممقدار
قهوه تازه آسیاب شده۴ قاشق غذاخوری
شیر پرچربیک‌چهارم پیمانه
خامهیک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو شیرین نشدهیک قاشق غذاخوری
شکریک قاشق غذاخوری
عصاره وانیلیک‌دوم قاشق‌چای‌خوری
خامه زده شده و تراشه شکلاتبرای تزیین

طرز تهیه کافه موکا

در ابتدای کار نیاز است که اقدام به دم کردن قهوه کنید، می‌توانید این کار را به هر روشی که می‌دانید، انجام دهید. استفاده از فرنچ پرس، دستگاه اسپرسو ساز، موکاپات و … توصیه می‌شود.

پس از دم کشیدن قهوه، آن را به همراه شیر پر چرب، خامه، پودر کاکائو، شکر و عصاره وانیل در یک شیشه در دار با در فلزی بریزید. دقت کنید که شیشه‌ای که انتخاب می‌کنید فضای کافی داشته باشد (حداقل نصف ظرف خالی باشد)

در ظرف را محکم بسته و شروع به تکان دادن آن کنید. برای ۳۰ ثانیه باید ظرف شیشه‌ای را تکان دهید تا زمانی که شکر حل شود و یک لایه فوم شیر و قهوه روی نوشیدنی جمع شود.

البته لازم به یادآوری است که برای تهیه اسپرسو موکا می‌توانید از دستگاه فوم ساز شیر هم استفاده کنید که نتیجه بهتری خواهد داشت.

نوشیدنی موکا آماده است، می‌توانید پیش یا پس از اضافه کردن خامه زده شده روی آن، نوشیدنی را گرم کنید، برای این کار می‌توانید آن را برای ۳۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و پس از تزیین با تراشه‌های شکلات آن را سرو کنید.

نکته

برای تزیین کافه موکای خود می‌توانید به‌جای تراشه شکلات از پودر کاکائو هم استفاده کنید.

اگر رژیم دارید می‌توانید از شکر و خامه زده شده اسپرسو موکا صرف نظر کنید.

اگر نوشیدنی موکا با یک قاشق غذاخوری شکر برای شما تلخ است، می‌توانید میزان شکر را اضافه کنید.

برای تهیه اسپرسو موکای وگن کافی است که به جای خامه و شیر لبنی از خامه و شیر غیر لبنی مانند بادام و سویا استفاده کنید.

انواع دیگر کافه موکا

  • موکا شکلات سفید: برای تهیه موکای شکلات سفید کافی است در مواد اولیه پودر کاکائو را با شکلات تخته‌ای سفید جایگزین کنید.
  • موکا نعنایی: برای تهیه اسپرسو موکا نعنایی هم کافی است پیش از تکان دادن مواد در ظرف شیشه‌ای در دار، به جای عصاره نعنا، عصاره خوراکی نعنا اضافه کنید.

سخن آخر

کافه موکا یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار در قهوه خانه‌ها کافی شاپ ها است، اگر از مزه ترکیبی کاکائو و قهوه خوشتان می‌آید، این نوشیدنی برای شما ساخته شده است، آن را در خانه تهیه کرده و امتحان کنید. منتظر نظرات و پیشنهادهای شما در رابطه با تهیه کافه موکا هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x