طرز تهیه قهوه ترک با قهوه جوش مسی

0

قهوه ترک اصیل در قهوه جوش مسی دم می‌کشد و هیچگونه کرم، خامه یا شیر به آن اضافه نمی‌شود. در این مقاله از کابان مگ به آموزش تهیه قهوه ترک اصیل پرداخته‌ایم و در ابتدا مختصری درباره آن توضیح داده‌ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

قهوه ترک

قهوه ترک یکی از انواع قهوه عربی است که روش تهیه آن با قهوه‌ای که در کشورهای اروپایی و آمریکایی سروی می‌شود بسیار متفاوت است. قهوه ترک و قهوه عربی دم می‌کشد. قهوه ترک با شکر و هل دم می‌کشد و معمولاً در کنار آن از راحتی ترکیه‌ای یا کمی شکر و آب جوش سرو می‌شود.

مواد لازم برای قهوه ترک

مواد لازممقدار
قهوه ریز آسیاب شدهیک قاشق غذا خوری
آب سردیک پیمانه
پودر هل یا یک عدد هل له شدهیک هشتم قاشق چای خوری
شکریک قاشق چای خوری یا بیشتر

طرز تهیه قهوه ترک در خانه

آب و شکر را در یک قهوه جوش مسی (ibrik) ریخته و اجازه دهید به جوش آید.

پس از جوش آمدن، آب و شکر را از روی شعله برداشته و پودر قهوه و هل را به آن اضافه کنید.

دوباره قهوه جوش را روی شعله قرار دهید تا به جوش آید و فوم روی سطح آن تشکیل شود، سپس دوباره آن را از روی شعله بردارید.

دوباره قهوه جوش را روی شعله قرار دهید تا فوم تشکیل شود و سپس آن را از روی شعله بردارید.

قهوه را در دو فنجان قهوه کوچک ریخته و اجازه دهید چند دقیقه بی‌حرکت بمانند تا ذرات قهوه ته‌نشین شوند.

به پیشنهاد ما بخوانید

اگر از دانه هل به‌جای پودر هل استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را در فنجان قرار دهید تا عطر آن در هنگام نوشیدن حس شود.

قهوه ترک

نکات تهیه

قهوه ترک حتماً باید با فوم قهوه‌ای رنگ روی آن سرو شود.

برای تهیه قهوه ترک از ریزدانه‌ترین قهوه آسیاب شده استفاده کنید.

هیچ‌گاه قهوه ترک را در زمان تهیه و دم کشیدن هم نزنید چون فوم آن از بین می‌رود.

هم زدن قهوه ترک در هنگام مصرف آن و نه در هنگام تهیه آن انجام می‌شود.

همیشه از آب سرد برای گرفتن بهترین نتیجه، استفاده کنید.

سخن آخر

قهوه ترک در بین قهوه‌های دیگر از بقیه حاوی کافئین بیشتری است و بعد از آن قهوه عربی و اسپرسو قرار دارد، چون مدت زمان بیشتری روی شعله قرار دارد و دم می‌کشد، بنابراین آب با ذرات قهوه زمان بیشتری در تماس است. نظرات خود را درباره تهیه قهوه ترک با ما در میان بگذارید.